Turbo for ungdom og unge voksne

Velkommen til Turbo
Fysioterapi for ungdom med funksjonsnedsettelse.

Den 9. januar 2009 åpnet et 600 kvadratmeter topp moderne behandlings- og treningssenter for ungdom og unge voksne opp til 35 år med bevegelseshemming i Solheimsgaten 9. Tilbudet for ungdom og unge voksne drives under navnet Turbo.

Turbo står her for Trening, Utfordring, Rehabilitering, Bevegelse og Optimisme. Senteret tilbyr behandling hos høyt kvalifiserte fysioterapeuter med spesiell interesse og kunnskap om de utfordringene ungdom og unge voksne med ulike funksjonsnedsettelser kan ha. Cp og Ryggmargsbrokk er diagnoser vi har lang erfaring med. Men også trafikkskader, andre nevrologiske og nevromuskulære lidelser, syndromer og ortopediske problemstillinger vil naturlig høre hjemme her. Behandling kan gis individuelt eller i grupper, og om det skal være kortere intensive perioder eller mer langvarig oppfølging vil avhenge av den enkeltes behov.

Treningssenter for ungdom og unge voksne i alder 15 til 35 år.   

Senteret tilbyr også gode og tilrettelagte treningsmuligheter, både med og uten veiledning, for de som ønsker å holde kroppen sin i aktivitet, og drive regelmessig trening på egen hånd. Vi skal legge tilrette for at alle uavhengig av funksjonsnivå skal få oppleve bevegelse og glede, i et sosialt fellesskap. Og gjennom å bruke kroppen og få nye utfordringer, skal du oppleve mestring og kanskje etterhvert også få lyst å prøve nye aktiviteter enten hos oss eller i andre idrettsmiljø. Vil du trene, trenger du ikke rekvisisjon fra legen.

Senteret ligger i 1. etasje i Bergen helsehus i Solheimsviken, med rikelig med parkeringsplasser rett utenfor døren.

Det er 5 store behandlingsrom, der vi kan gi individuell behandling. Det er 3 treningssaler til gruppebehandling eller til egentrening. Senteret har også en utfordrende klatrevegg med klatresko til utlån. Det er rikelig med treningsutstyr for de fleste behov.

Ved hjelp av pasientløfter kan rullestolbrukere komme enkelt fra stolen til ergometersykkel eller andre treningsapparater.

Vi har et stort kjøkken som også skal kunne fungere som en møteplass for ungdom og unge voksne,- f.eks for en prat over litt kaffe eller frukt etter treningsøkten eller behandlingen. Vi har rullestoltilpassete toaletter og dusjfasiliteter.

Senteret er åpent både på dagtid og ettermiddagstid. Dersom mange melder interesse for helgeåpent, vil vi prøve å holde treningssenteret åpent også i helgene.

Åpningstider:
Mandag fra kl. 08.00-16.00
Tirsdag fra kl.08.00 - 1600
Onsdag fra kl. 08.00-16.00
Torsdag fra kl. 08.00-16.00
Fredag   fra kl. 08.00-15.00

Egentrening:
Mandag fra kl. 16.00-20.00
Onsdag fra kl. 16.00 -19.00
Torsdag fra kl. 16.00-20.00

Har du behov for behandling eller trening, ta kontakt med oss på telefon 55 32 05 10.

Se bilder av våre lyse, flotte treningslokaler under, klikk for å få frem bildene i full størrelse.

Adresse

Barnas Fysioterapisenter og Turbo
Solheimsgaten 9
5058 Bergen

Kontakt informasjon

E-post: post@bfsnett.no
Telefon: 55 32 05 10

Donasjoner / Gaver

Stiftelsen Barnas Fysioterapisenter er en allmenn stiftelse som ikke driver økonomisk næringsvirksomhet, og ikke har som formål å drive med overskudd. Eventuelle overskudd benyttes til Stiftelsens formål. Les mer

 
Back to top